Αν ο Ρώσο-Ουκρανικός πόλεμος ήταν άνθρωπος

Το τελικό μονοπάτι της πρόληψης για όλους

Ο Ρώσο-Ουκρανικός πόλεμος του 2022 αν ήταν άνθρωπος θα είχε την εξής ψυχοσύνθεση.
Γεννήθηκε στις 24 Φεβρουαρίου το 2022, στις 6:00 πμ στη Μόσχα, ημέρα Κυριακή, δηλαδή ημέρα του Ήλιου. Έχει ήλιο στο ζώδιο των Ιχθύων στην 5η μοίρα του ζωδίου, που δηλώνει «Ένα παζάρι Εκκλησίας, που ο καθένας μπορεί να βρει το οτιδήποτε» (Sabian symbol). Έχει δε, 3 stellium στους αστερισμούς των Ιχθύων, του Αιγόκερω και του Υδροχόου, που οδηγούν σε επανάσταση, πλάνη και τάξη. Η δε, Σελήνη βρίσκεται στην 7η μοίρα του Τοξότη που δηλώνει «ο Έρωτας σου χτυπά τη πόρτα» (Sabian symbol). Δηλαδή, η πρώτη μέρα της στρατιωτικής επιχείρησης ήταν με καλές προθέσεις για την εξέλιξη της χώρας. Σε δύο μέρες η Σελήνη προχώρησε στον Αστεροειδή «Αντάρης» (9η μοίρα Τοξότη, Fixed Star: Archangel Uriel, Watcher of the West), που εκδήλωσε την επανάσταση της ψυχής να πάρει αυτό που της αξίζει. Και αυτό φάνηκε και στα δυο μέτωπα, με μεγαλύτερη έμφαση στην πλευρά της Ουκρανίας. Η ανώτερη δόνηση της Σελήνης στον Αντάρη είναι το χέρι βοήθειας που δείχνει μια μητέρα στα παιδιά της να ανέβουν τα σκαλιά (A mother with her children on stairs - Sabian symbol). Η Ρωσία, ως μητέρα τείνει το χέρι βοηθείας στο παιδί της Ουκρανία, που ζητά να ανέβει τα σκαλιά της εξέλιξης.
Αλλά για να εκδηλωνόταν η ανώτερη δόνηση της Σελήνης αυτής θα έπρεπε να είχε «καθαρίσει» το ΚΑΡΜΑ των Δεσμών της Σελήνης του πολέμου αυτού που ξεκίνησε στις 24/2/2022.
Πριν αναλύσω τους δεσμούς της Σελήνης, αξίζει να αναφέρω ότι σήμερα 9/3/2022, η Σελήνη της στρατιωτικής επιχείρησης βρίσκεται στην 23 μοίρα Τοξότη και κάνει σύνοδο με τον προοδευτικό ήλιο του Ρώσου Προέδρου και σύνοδο με το σημείο κορύφωσης (προοδευτικά) του Ουκρανού Προέδρου και δηλώνει «αυτόν που πρώτος πάτησε το πόδι του σε αυτή τη χώρα» (Immigrants entering - Sabian Symbol).
Εύκολο, να αντιληφθούμε ότι, αν συντονιστούν οι δύο Πρόεδροι, θα δημιουργήσουν «ισχύ εν τη ενώσει», κάτι που δεν θα αρέσει στην Δύση, ή ενδεχομένως στο ΝΑΤΟ.
Η Ρωσική στρατιωτική επιχείρηση αν ήταν άνθρωπος θα βάδιζε στον άξονα των Δεσμών της Σελήνης των αστερισμών του Σκορπιού 27 μοίρα (Νότιος Δεσμός - γνώριμη κατάσταση) και του Ταύρου 27 μοίρα (Βόρειος Δεσμός - εξέλιξη). Η 27 μοίρα του Σκορπιού δηλώνει «την στρατιωτική μπάντα που παρελαύνει (Military band on the march - Sabian symbol), δηλαδή δείχνει την τάση της Ψυχής που οδηγείται προς μια κατεύθυνση προκειμένου να ενταχθεί κάπου. Ο Νότιος δεσμός στον Σκορπιό στην 27 μοίρα δηλώνει το συλλογικό υποσυνείδητο των δυο λαών. Ενώ ο Βόρειος Δεσμός στον Ταύρο στην 27 μοίρα δηλώνει την εξέλιξη της Ψυχής, την λύτρωση. Η 27 μοίρα του Ταύρου δηλώνει την «ιθαγενή γυναίκα του βορρά που πουλάει χάντρες» (A squaw sells beads - Sabian Symbol), δηλαδή η ψυχή λυτρώνεται όταν μάθει αργά και σταθερά να χρησιμοποιεί εποικοδομητικά τις τεράστιες ποσότητες γήινης ενέργειας που διαθέτει, κόβοντας τα βάρη του παρελθόντος.
Ο άξονας των πόλων αυτών θεωρείται απο τα πιο δύσκολα καρμικά μαθήματα που χρειάζεται να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος. Στην προκειμένη περίπτωση η στρατιωτική ρωσο-ουκρανική επιχείρηση, αν ήταν άνθρωπος θα υποχρεώσει τους δυο αδελφικούς λαούς με ιδιαίτερη έμφαση τον λαό της Ουκρανίας λόγω του Προέδρου Ζελένσκι, να προσπαθήσει να αλλάξει και να εκσυγχρονίσει τη ζωή του ακόμα και αν πρόκειται για το καλό του. Εξωτερικά προβάλλεται μια χαρούμενη και ανέμελη προσωπικότητα (ουκρανικός λαός μέσω του Προέδρου του), αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν μυστηριώδεις και πολύπλοκες καταστάσεις καθώς και ψεύτικες ηθικές αξίες στο συλλογικό νου της χώρας.
Η κατάσταση πολέμου θα σταματήσει όταν επέλθει η δικαιοσύνη του Θεού (20η μοίρα του Ζυγού - «Ο Εβραίος Ραββίνος», A Jewish Rabbi - Sabian Symbol). Ο Ισραηλινός Πρωθυπουργός Μπένετ, οδηγείται εσωτερικά σαν νους με την δύναμη του Ουρανού του στον Ζυγό, που έχει συναστρία με τον Ρώσο Πρόεδρο, να φέρει την Ειρήνη μέσω της εξισορρόπησης όλων των ενεργειών, που όμως είναι, ως ένα βαθμό υπέρ του Ρώσου Προέδρου, και των ρωσόφωνων και των δυο λαών.
Το μονοπάτι της πρόληψης για όλους έρχεται με την ισραηλινή βοήθεια, που εμφανίζεται ως δάσκαλος του Κάρμα, και ωθεί στην απελευθέρωση της τοξικής ενέργειας των παθών.
Υπενθυμίζω ότι αυτή η ενέργεια ως δάσκαλος του Κάρμα, είναι και η ενέργεια του Ρώσου Προέδρου, γι’ αυτό δεν υποχωρεί.