Βγείτε απο την πανδημία των συναισθημάτων.

Ο #Covid-19 μας έχει καθηλώσει σε μια έγκλειστη καθημερινότητα όπου όλοι μας προσπαθούμε να συμβιβαστούμε στα νέα δεδομένα. Οργή, θυμός, φόβος, θλίψη και μια σταθερή νευρικότητα για το τώρα και το μέλλον. Χρειαζόμαστε να βρούμε την δύναμη μας.
Το κρυσταλλοΐαμα «3 Clean-Boost-Nurture», με βάση τον Σμαραγδοϊάσπι (Kambaba Jasper) και οι θεραπευτικές του ιδιότητες μας βοηθά να καθαρίσουμε ενεργειακά τα τρία πρώτα τσάκρας από τα παραπάνω βαριά συναισθήματα που ενδεχομένως να έχουν σωματοποιηθεί και να τα αναγνωρίζουμε ως δυσπεψία, δυσκοιλιότητα, ευερέθιστο έντερο, κολίτιδα, ακόμα και οξειδωτικό στρες. Ο καθαρισμός βοηθά στο να απελευθερώσουμε ομαλά τη βαριά δόνηση των συναισθημάτων και να φέρουμε ισορροπία στο ηλιακό μας πλέγμα που είναι η δύναμη μας αλλά και η γέφυρα του κάτω νου με τον άνω.
Αν συνδυάσουμε το «3 Clean-Boost-Nurture» με βότανα που βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος γενικά, τότε δημιουργούμε βαθύ καθαρισμό του οργανισμού μας και ενδυνάμωση του ανοσοιοποιητικού μας συστήματος.

Σε συνεργασία με το #omoiopathitikofarmakeio σας προτείνουμε τις παρακάτω συνταγές:

Προβλήματα δυσπεψίας:

Ο συνδυασμός του «3 Clean-Boost-Nurture» με την Μέντα, το Τζίντζερ και την Αγγελική, μας βοηθά να έχουμε ομαλή χώνεψη και την αίσθηση της φρεσκάδας μέσα μας λόγω της ισχυρής αντιμικροβιακής και αντιβακτηριακής ιδιότητας τους.

Προβλήματα σπασμών εντέρου:

Ο συνδυασμός του «3 Clean-Boost-Nurture» με το γνωστό μας Χαμομήλι καταπραΰνει και ηρεμεί το έντερο μας και επαναφέρει την ομαλή λειτουργία του.

Προβλήματα στομάχου:

Ο συνδυασμός του «3 Clean-Boost-Nurture» με την Φτελιά, ένα βότανο που βοηθά στον καθαρισμό του στομάχου, λόγω της ήπιας καθαρτικής του δράσης, και καταπραΰνει την πεπτική οδό με αποτέλεσμα να διατηρεί την ομαλή ροή των πραγμάτων στο πεπτικό γενικότερα.

Και οι τρεις συνδυασμοί ιαμάτων είναι πόσιμα διαλύματα και λαμβάνονται με άφθονο νερό και θετική πρόθεση για καλύτερα αποτελέσματα.
Απελευθερωθείτε από την βαριά αίσθηση της πανδημίας, φροντίστε τον εαυτό σας ενδυναμώνοντας το σώμα σας.

Πέννυ Αδαμοπούλου, FCMA
Quantum Healer & Holistic Coach
www.syndemiurgia.com