Η αλλαγή εκρήγνυται καθώς ο επαναστατικός πλανήτης Ουρανός κινείται προς τα εμπρός.

Ο πλανήτης της επανάστασης και της εξέλιξης ο Ουρανός επιστρέφει στην ορθή του πορεία στις 14 Ιανουαρίου 2021.
Ο επαναστατικός Ουρανός μας ανάγκασε σε μια άβολη ηρεμία όταν γύρισε ανάδρομος στις 15 Αυγούστου 2020. Η αναδρομή του μας εμπόδισε να κάνουμε τις σημαντικές αλλαγές που αισθανόμασταν εσωτερικά και ζητούσαμε διέξοδο αλλαγής.

Στις 14 Ιανουαρίου 2021, ο Ουρανός επιστρέφει ορθός στην 7 μοίρα του Ταύρου, και όλες αυτές οι παρορμήσεις που καταπιέζαμε το διάστημα της αναδρομής του, θα «εκραγούν» σε προσωπική και παγκόσμια κλίμακα.

Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης των σοκαριστικών γεγονότων - αλλαγών και των εκπλήξεων, αλλά κατά την αναδρομή του έκανε παύση. Ήταν μια περίοδος σχετικής ηρεμίας, που όμως μας βοήθησε να συνειδητοποιήσουμε που βρισκόμαστε, τι θέλουμε, και που ζητάμε την αλλαγή. Η άμεση εκδήλωση της ενέργειας αυτής βιώνεται ως εσωτερική ανησυχία, ως διάθεση επανάστασης και ριζικής αλλαγής ζωής, και μπορεί να βιώσουμε τόσο λαμπρές όσο και ενοχλητικές ιδέες και γεγονότα, που σε ενεργειακό επίπεδο (ανώτερο Εγώ) αναζητούμε για την καλυτέρευση μας, αλλά σε φυσικό επίπεδο (κατώτερο Εγώ) δεν αποδεχόμαστε εύκολα την αλλαγή που καλούμαστε να πράξουμε.

Ο Ουρανός στον Ταύρο, που είναι μια θέση καθόλα ευχάριστη για τον κυβερνήτη του Υδροχόου, αντιπροσωπεύει ξαφνικά και απροσδόκητα γεγονότα, συμπεριλαμβανομένων επαναστατικών τρόπων χειρισμού και αντιμετώπισης χρημάτων, τόσο σε εθνικό όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο, που έχουμε παρατηρήσει κατά τη διάρκεια του χρόνου που πέρασε όταν ο Ουρανός έφυγε απο τον Κριό και μπήκε στον Ταύρο. Έτσι, αν νομίζετε ότι οι τελευταίοι πέντε μήνες ήταν χαοτικοί, δεν έχετε δει ακόμα τίποτα.

Αυτό όλο ως γεγονός είναι η μεταμορφωτική περίοδος που ζούμε και όσο τρομακτικό μπορεί να είναι, μια τέτοια αλλαγή απαιτείται για να επαναπροσανατολιστεί η ανθρωπότητα προς ένα καλύτερο μέλλον. Βγείτε από τον τρόμο, αποδεχτείτε την εξέλιξη και αγκαλιάστε με αγάπη την νέα ζωή, τη νέα εποχή.