Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ & Η ΜΟΙΡΑ

ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗ
ΠΟΥΤΙΝ - ΖΕΛΕΝΣΚΙ - ΜΠΑΪΝΤΕΝ
Η ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ & Η ΜΟΙΡΑ

ΠΟΥΤΙΝ

Η πάλη μεταξύ του IQ και του EQ είναι σε εξέλιξη εδώ και χιλιετίες λόγω της εξέλιξης της ανθρώπινης ύπαρξης ως πολυδιάστατο ον.
Ο Γερμανός φιλόσοφος και διαφωτιστής Immanuel Kant, αναφέρει στο βιβλίο του «Traume eines Geistersehers»,
«Κάποια στιγμή, θα αποδειχθεί ότι η ανθρώπινη Ψυχή είναι άρρηκτα δεμένη με τις άϋλες οντότητες του κόσμου και του πνεύματος.»
Θα προσπαθήσω λοιπόν να σκιαγραφίσω το ουρανογράγημα ψυχής και πνεύματος των ηγετών Πούτιν, Ζελένσκι και Μπάιντεν βάση της πυθαγόρειας αστροσοφίας - φιλοσοφίας σε συνδυασμό με την Θιβετιανή Αστροσοφία και την εσωτερική αστρολογία της Alice Bailey. Θα εστιάσω σε βασικούς πλανήτες που δεν καθορίζονται απο την ώρα γέννησης , όπως ο ωροσκόπος ο οποίος θα μας έδινε με ακρίβεια την περιγραφή της προσωπικότητας τους καθώς και την τάση συμπεριφοράς της ψυχής για εξέλιξη.
Ο Πούτιν έχει γεννηθεί στις 7 Οκτωβρίου 1952 στην Αγία Πετρούπολη ή Λένινγραντ της Ρωσίας. Είναι ζυγός στη 14 με αρκετούς βασικούς πλανήτες στο ίδιο ζώδιο ή όπως αλλιώς λέγεται έχει stellium στο ζυγό. Αυτό δηλώνει ότι έχει μεγάλη επιρροή της ενέργειας του ζυγού κι του πλανήτη Αφροδίτη.
Κατά τον καθηγητή ψυχολογίας του Harvard University, Howard Gardner που μιλά για την πολλαπλότητα της νοημοσύνης, χρησιμοποιώ την περιγραφή που δίνει σχετικά με την Διαπροσωπική Νοημοσύνη προκειμένου να περιγράψω το άτομο με Ήλιο στο ζυγό και stellium καθώς και Σελήνη στους Δίδυμους, όπως έχει ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Πούτιν. Το άτομο με «Διαπροσωπική Νοημοσύνη», έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει τους άλλους ανθρώπους, να τους παρατηρεί, τι τους παρακινεί, πως εργάζονται, και πως αυτός θα εργαστεί σε αγαστή σύμπνοια μαζί τους.
Σύμφωνα με την θεωρεία του Gardner οι άνθρωποι με ΔΝ, είναι πετυχημένοι πωλητές, πολιτικοί, δάσκαλοι και θρησκευτικοί ηγέτες. Αυτά τα χαρακτηριστικά διακρίνουν και το άτομο γεννημένο στο ζώδιο του ζυγού. Αναζητά την θεία δίκη, ζυγίζει και συνυπολογίζει με ακρίβεια όλους τους παράγοντες και πιθανότητες πριν αποφασίσει για το οτιδήποτε. Η αίσθηση του δικαίου είναι έντονη μέσα στον ψυχισμό του. Φυσικά η έννοια του τι σημαίνει δίκαιο διαφέρει σε κάθε άνθρωπο ανάλογα με τις προσλαμβάνουσες του.
Η Αφροδίτη του βρίσκεται στον Σκορπιό, που αυτό τον κάνει να μη φανερώνει τα βαθιά συναισθήματα που νιώθει καθώς και την ικανότητα να τα μετουσιώνει και να τα ελέγχει. Προβάλει δηλαδή στους άλλους την προσωπικότητα του «Ανέκφραστου Ανθρώπου».
Αυτη είναι η άμυνα του και το καμουφλάζ, γιατί βαθιά μέσα του υπάρχει ο φόβος του να χαθεί ο αυτοέλεγχος. Η Σελήνη του στους Δίδυμους είναι συμπληρωματική του Ηλίου του στον Ζυγό. Αυτό δηλώνει ένα άτομο με ανεπτυγμένη νοημοσύνη νοητική και συναισθηματική. Οι Δεσμοί της Σελήνης του που καθορίζουν την διαδρομή εξέλιξης της συνείδησης (ψυχή και πνεύμα) ενός όντος, βρίσκονται στον άξονα των πόλων του Λέοντα στο Νότο και του Υδροχόου στον Βορρά.
Το ζεύγος των Δεσμών αυτών, θέλει να δηλώσει μια εσωτερική πάλη του ατόμου, που αφορά απο τη μια πλευρά τον άκρατο εγωισμό του και απο την άλλη την επιθυμία του για προσφορά και αφοσίωση στην ανθρωπότητα.
Ο Νότιος Δεσμός του Λέοντα, δείχνει τον βαθμό ανάπτυξης του ΕΓΩ (την εν γένει συνείδηση), ενώ ο Βόρειος Δεσμός του Υδροχόου στοχεύει σε μια συνέχεια της εξέλιξης της ψυχής και του πνεύματος που συμπεριλαμβάνει και συνάμα απαιτεί τη προσφορά στην ανθρωπότητα.
Πριν όμως αυτό να γίνει εφικτό στο άτομο, θα χρειαστεί να παλέψει με την τρομακτική δύναμη του Νοτίου Δεσμού στον Λέοντα, που τον ωθεί σε εγωκεντρικά ενδιαφέροντα και συμπεριφορές.
Με αυτούς τους Δεσμούς της Σελήνης, το άτομο αυτό διαθέτει μια ψυχοσύνθεση που χαρακτηρίζεται από έντονο αυταρχισμό, εγωιστικές επιθυμίες και προστατευτισμό για ότι και όποιον αγαπούν. Ο Λέοντας, από όπου βγαίνει και η γνωστή φράση και χαρακτηρισμός «Λεοντόκαρδος» χαρακτηρίζεται απο γενναιοδωρία, αγάπη εαυτού, βασιλεία, υπερηφάνεια και λαμπρότητα.
Δεν είναι πολεμοχαρής όπως και το ίδιο το ζώο στην φύση. Επιτίθεται τόσο όσο για να «τραφεί αυτό και το κοπάδι» του αλλά αν ενοχληθεί θα υποστεί ο αντίπαλος, αφενός τον βρυχηθμό του και αφετέρου, την επίθεση του. Όπως και είδαμε με τις προειδοποιήσεις του Προέδρου της Ρωσίας και τωρα βλέπουμε την επίθεση του.
Αυτή η συμπεριφορά που αναφέρω παραπάνω σχετικά με τον Νότιο Δεσμό του Λέοντα, είναι φυσικό να κοστίζει στο άτομο σοβαρά προβλήματα στην προσωπική και επαγγελματική ζωή του, λόγω των αντιδράσεων που θα δέχεται απο τους άλλους και δεν θα μπορεί να τους καθυποτάξει με αποτέλεσμα την αντιπαράθεση και την απομόνωση του. Αυτό δικαιολογεί την εξ αποστάσεως συνάντηση που επιδιώκει ο Πούτιν καθώς και την απομόνωση του απο τον υπόλοιπο πλανήτη. Κάτι που έχει και ο Αμερικανός Πρόεδρος όπως θα δούμε παρακάτω, αλλά διαφορετικά το εμφανίζει.
Συνεχίζοντας την ανάλυση των Δεσμών της Σελήνης, το άτομο αν βρει κατάλληλους στόχους που να τον εμπνεύσουν, είναι ικανός να αφιερώσει την ζωή του στην επίτευξη τους. Κινητήριος δύναμη δεν είναι η αγάπη προς τους συνανθρώπους αλλά η βαθιά επιθυμία να κερδίσουν τον σεβασμό τους. Κάτι που δικαιολογεί τις κινήσεις και δηλώσεις του Προέδρου της Ρωσίας που μπορεί ο κόσμος ή μερίδα αυτού, να μην τον «συμπαθεί» αλλά σίγουρα σέβεται την θέση του. Εδώ ας μου επιτραπεί να σημειώσω ότι έχει θιχτεί η υπερηφάνεια του, και αμύνεται με όλη του τη δύναμη.
Πότε μπορεί να ησυχάσει ο Πρόεδρος της Ρωσίας?
Αυτό το ερώτημα μπορεί να απαντηθεί με την σημασία του Βορείου Δεσμού της Σελήνης στον Υδροχόο.
Μέσα απο τον Βόρειο Δεσμό στον Υδροχόο, το άτομο θα υποχρεωθεί να υπερνικήσει τις εν γένη υπεραξίες του ΕΓΩ του και να αναπτύξει συμπεριφορά και νοοτροπία ανάλογη του Δόγματος της Παγκόσμιας Αδελφότητας. Θα χρειαστεί να δει τον εαυτό του σταδιακά, και μέσα απο τις εμπειρίες του, ότι είναι ένα κομμάτι της Κοσμικής σφαίρας και όχι το κέντρο της. Θα χρειαστεί επίσης να ξεχάσει την υπέρμετρη υπερηφάνεια του και να ψάξει για νέους τρόπους έκφρασης. Και με τον Ερμή του στο ζυγό, ο Πρόεδρος της Ρωσίας έχει την ικανότητα να το πετύχει αυτό επικοινωνιακά.
Συγκεκριμένα οι μοίρες που βρίσκονται οι Δεσμοί της Σελήνης του γενέθλιου χάρτη του Προέδρου της Ρωσίας είναι η 19 του Λέοντα και του Υδροχόου και βρίσκονται σε Σύνοδο με τον Ήλιο του Προέδρου της Ουκρανίας, Ζελένσκι, (Υδροχόος) και την Σελήνη (Λέων). Αυτό είναι το γνωστό στην αστρολογική γλώσσα ΚΑΡΜΑ. Αλλά αυτό δηλώνει και τα λόγια του Kant, που προανέφερα.
Την ίδια εσωτερική πάλη στην ψυχοσύνθεση που περιέγραψα παραπάνω για τον Πρόεδρο της Ρωσίας, την έχει και την βιώνει εντονότερα ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, οποίος είναι Υδροχόος με stellium στον Λέοντα. Και με το «εντονότερα» εννοώ ότι ο μεν πρώτος έχει τους Δεσμούς της Σελήνης του, ο δε δεύτερος έχει τα δυο φώτα, ή δυο πλανήτες, τον Ήλιο (ζωτική δύναμη, προσωπικότητα) και τη Σελήνη (συναισθηματική νοημοσύνη), που σημαίνει μεγαλύτερη ενέργεια, εντονότερη εσωτερική σύγκρουση λόγω της εκ διαμέτρου αντίθεσης των δύο ζωδίων.
Η Σελήνη στον Λέοντα και το stellium, που έχει ο Πρόεδρος της Ουκρανίας, τον κάνει χαρισματικό ηθοποιό, και προσφιλή στον κόσμο. Και αυτό το έχουμε ήδη διαπιστώσει.

ΖΕΛΕΝΣΚΙ

Ο Ήλιος όμως του Υδροχόου, τον κάνει επαναστάτη χωρίς αιτία, με ανώριμη συμπεριφορά, και να αναζητά τη βοήθεια άλλων, γιατί δεν έχει πίστη στη σταθερότητα του εαυτού του. Αυτό δηλώνει ο ήλιος του στον Υδροχόο που είναι αδύναμος έναντι της Σελήνης του στο Λέοντα. Έτσι εμφανίζεται να υπερισχύει η υπερβολή της τεράστιας δύναμης του Λέοντα και έρχεται να τον ενισχύσει και ο Κρόνος του στον Λέοντα και ο Αρης που είναι η δράση του.
Ο Κρόνος δηλώνει το οικοδόμημα, τις αρχές, τα θεμέλια, τη τάξη και το κράτος, που χτίζει και στηρίζεται επάνω το άτομο για να φτιάξει την ζωή του και να εξελιχθεί ως συνείδηση, ως ολότητα. Ο Κρόνος δε, του Ζελένσκι τετραγωνίζει (σύγκρουση αξιών) τον Κρόνο στον ζυγό του Πούτιν.

ΜΠΑΪΝΤΕΝ

Σύγκρουση θεμελίων λοιπόν των δυο ηγετών και εσωτερικά ως ψυχοσύνθεση και εξωτερικά ως βάση κρατών.
Ο Κρόνος στο Ζυγό όμως, βρίσκεται στην ανώτερη του οκτάβα και αυτό σημαίνει ότι είναι ιεραρχικός, και σχεδόν (+2) στη μοίρα της «Θείας Δίκης», όπως λέγεται στους πνευματικούς νόμους της φύσης ή στην στην γλώσσα των άστρων. Δηλαδή η ενέργεια που νιώθει ο Πούτιν, είναι δύσκολο να την αντιληφθούμε όλοι ως σύνολο διότι μας επηρεάζει το συλλογικό συνειδητό που βάλλεται συναισθηματικά από τον Πρόεδρο της Ουκρανίας και τις προσωπικές μας εμπειρίες και αρχές, (Θύμα-Θύτης).
Ο Κρόνος στον Λέοντα, στην 28 μοίρα του ζωδίου που στην γλώσσα των άστρων λέγεται αντικλείδα Πλούτωνα, και δείχνει την υποχθόνια τυραννική προσωπικότητα του ατόμου που χειραγωγεί την συνείδηση, την σκέψη , την ενέργεια των άλλων , προς όφελος του. Είναι μοίρα σκληρή, ψυχρή και δεν λειτουργεί το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς. Χαρακτηρίζει άτομα με τάσεις δολοπλοκίας, βασανιστικές και δολοφονικές. Για παράδειγμα, εάν ζούσαμε στον Μεσαίωνα, θα ήταν ο Ιεροεξεταστής, ή ο Εξουσιαστής Θρησκειών.
Στην ίδια μοίρα αυτή της αντικλείδας του Πλούτωνα, βρίσκεται σε Σύνοδο ο Βόρειος Δεσμός της Σελήνης του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, κου Μπάιντεν, (ΚΑΡΜΑ).
Ο Μπάιντεν είναι Σκορπιός με stellium στο ίδιο ζώδιο, που κυβερνάται από τον πλανήτη Πλούτωνα και τους Δεσμούς της Σελήνης του στον άξονα της κλείδας του Πλούτωνα (Υδροχόος) στο Νότιο Δεσμό και της αντικλείδας του Πλούτωνα (Λέων) στον Βόρειο Δεσμό.
Αυτοί οι Δεσμοί και ειδικά ο Βόρειος Δεσμός του Λέοντα, συμβολίζουν μια μάχη θέλησης του ατόμου, το οποίο χρειάζεται να διδαχθεί πως να αναπτύσσει τη δύναμη της εσωτερικής θέλησης. Χαρακτηρίζεται από μια επιπόλαιη, εγωκεντρική και παιδιάζουσα συμπεριφορά, λόγω του Νότιου Δεσμού στον Υδροχόο. Και την τάση του ατόμου να προσπαθεί να σταθεί στα πόδια του αυτοκέφαλα και αυτοδύναμα χωρίς κανένα στήριγμα απο τους άλλους για να εναποθέσει τις ευθύνες του.
Δηλώνει ένα απομονωμένο άτομο με υψηλή διανόηση που τον καθιστά δυσνόητο στους άλλους. Λόγω της διανόησης του, αρνείται να ακολουθήσει τους κοινωνικούς κανόνες, τις νόρμες και τους θεσμούς που ήδη υπάρχουν, καθώς και να εντάξει τον εαυτό του διανοητικά και συναισθηματικά στο κοινωνικό κατεστημένο διότι το θεωρεί ρηχό και άνευ ουσίας «πρέπει». Το άτομο αυτό αναζητά την τεράστια δύναμη του Βορείου Δεσμού στον Λέοντα, προκειμένου να υλοποιήσει τις αρχές που ο ιδιος έχει θέσει στον εαυτό του, και το ίδιο μπορεί να ανατρέψει αρκεί το άτομο να ακούσει ή δεχτεί την άποψη άλλων. (ΕΓΩ).
Στην προκειμένη, ο Μπάιντεν εφαρμόζει τις συμπεριφορές του Νοτίου Δεσμού του Υδροχόου ως ένα βαθμό (ΝΑΤΟ, Κυρώσεις) αλλά φαίνεται δύσκολα να υποχωρήσει ο Μπάιντεν σε σταθερότητα (δηλαδή κατάπαυση πυρός ή διπλωματική οδός) γιατί ο Βόρειος Δεσμός στον Λέοντα, τον πυροδοτεί για επαναστατικές αλλαγές στον τρόπο συμπεριφοράς και σκέψης των άλλων και αδιαφορία δέσμευσης γενικά. Σε αυτό συνεισφέρει η επιρροή του Ζελένσκι με την δραματική ικανότητα και ενδεχομένως και η επιρροή των συμβούλων του Προέδρου των Η.Π.Α.
Στην ουσία εκτιμώ ότι ο Πούτιν με τον Μπάιντεν έχουν αρκετά κοινά κομβικά σημεία στην ψυχοσυνθεσή τους που αν συντονιστούν μπορούν να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα της ανθρωπότητας προς ένα καλύτερο μέλλον απο αυτό που ήδη γνωρίζουμε. Αυτό θα ήταν ιδανικό σενάριο, αλλά δεν σημαίνει αδύνατο.
Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας βάση του αστρολογικού του χάρη, θα βιώσει ναυάγια, καταστροφές μέχρι και χωρισμό απο την οικογένεια του, εκτός αν επιλέξει την διπλωματία και την ειλικρίνεια, πράγμα δύσκολο όπως φαίνεται απο τις ενέργειες του.
Λογω της μοίρας που βρίσκεται ο Ήλιος και η Σελήνη του, με μεγάλη επιφύλαξη εκτιμώ ότι μπορεί να τον οδηγήσει και σε σοβαρό πρόβλημα υγείας απο ατύχημα (σπονδυλική στήλη - παράλυση). Και δυστυχώς στην ίδια μοίρα (19 του Υδροχόου και Λέοντα), μοίρα ασθένειας στην αστρολογική γλώσσα, βρίσκεται ο Άρης (δράση) του Πούτιν. Είναι ευνόητο ότι ο Ρώσος Πρόεδρος θα δράσει προς την εξόντωση του αντιπάλου του. Με μεγάλη επιφύλαξη, η ερμηνεία μου μπορεί να σημαίνει και την παράλυση σε επίπεδο ηγεσίας.
ΗΜΕΡΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ

Τέλος, η εισβολή ξεκίνησε στις 24/2/22 στις 6:00 πμ (Μόσχα).
Το ουρανογράφημα (αστρογράφημα) της εισβολής ξεκίνησε με Ήλιο Ιχθύων, ωροσκόπο Αιγόκερω και Σελήνη στον Τοξότη. Οι πλανήτες που κυβερνούν είναι ο Ποσειδώνας, ο Κρόνος και ο Δίας. Μυθολογικά θα λέγαμε ότι δυο αδέλφια πολεμούν και ο πατέρας επιβλέπει.
Η εισβολή αυτή δηλώνει πλανητικά ότι αυτό που ζούμε είναι μια ψευδαίσθηση της πραγματικότητας (Ποσειδώνας) που το ίδιο το οικοδόμημα ζητά να καταστραφεί (Κρόνος) προκειμένου να χτιστεί ή να επεκταθεί εκ νέου, (Δίας).
Συγκρούονται δυο μεγάλες δυνάμεις οι οποίες ευθύνονται εξίσου για το κοινωνικό-πολιτικό-οικονομικό καθεστώς χρόνων, ενεργώντας βάση του “cause and effect”, (Νευτόνια Φυσική), ενώ τώρα έχουμε μπει στην εποχή του Υδροχόου που πλέον η μεταφυσική έχει όνομα και είναι η κβαντική και μας ωθεί σε άλλο επίπεδο συνείδησης με τη δύναμη του «Τώρα», όπως χαρακτηριστικά έχει αναφέρει στο ομότιτλο βιβλίο του ο Γερμανός συγγραφέας Eckhart Tolle.
Η εισβολή απο πλευράς Ρωσίας καθρεφτίζει τις πολλαπλές εισβολές της άλλης πλευράς, της Δύσης.
Ο Πούτιν όσο περίεργο και να φαίνεται ζητά την ισορροπία - ειρήνη - δικαιοσύνη, αφού πρώτα αναγκάστηκε στη σύγκρουση λόγω αδιαφορίας της Δύσης, που βάση της ιστορίας κυριαρχεί αιώνες τώρα, (“Μέσα απο την σύγκρουση έρχεται η αρμονία” - Εσωτερική Αστρολογία, Alice Bailey).
Σήμερα πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στους Ιχθύες που λέγεται ότι θα συγκρουστεί με έναν αστεροειδή ή με κάποιο άγνωστο αντικείμενο που ορισμένοι θεωρούν ότι είναι κινεζικός πύραυλος. Μπορεί να δωθεί η ερμηνεία ότι υπάρχει η τάση της Ανατολής να δείξει ολοκληρωτικά την δύναμη της χωρίς αυτό να σημαίνει εμπλοκή.
Η Νεα Σελήνη σηματοδοτεί νέα ξεκινήματα. Ας ελπίσουμε όλοι σε μια νέα αρχή προς την Ειρήνη και την Ευημερία όλων.