Πνευμονική έκλειψη Πανσελήνου στους Διδύμους.


Ο άξονας των Ελοχίμ, Μιχαήλ και Ουριήλ και η ένωση μας με τον Ανώτερο Εαυτό.

Η ζωή είναι γεμάτη αποκαλύψεις. Ολόκληρη η εξελικτική διαδικασία ουσιαστικά δεν είναι παρά μια αυξανόμενη αποκάλυψη. Οι δύο έννοιες Evolution δηλαδή Εξέλιξη και Revelation δηλαδή Αποκάλυψη, φανερώνονται. Καθώς εξελισσόμαστε, αντιλαμβανόμαστε περισσότερα από όσα γνωρίζαμε πριν από το ήδη υπάρχον που ήταν αντιληπτό, ωστόσο αντιλαμβανόμαστε μόνο ότι ήταν πάντα εκεί. Ο Δρόμος της Αποκάλυψης είναι μέσω της ανακάλυψης και της απόρριψης των δικών μας περιορισμών.

Η αποκάλυψη, όπως ορίζεται από το Λεξικό της Γραφής και του Μύθου, είναι μια «συμβολική επικοινωνία από την ανώτερη φύση προς την κάτω, μεταδίδοντας αλήθειες του αόρατου σύμπαντος και της ψυχής. Καθώς η αποκάλυψη δεν μπορεί να προκύψει από την κατώτερη φύση, είναι αυτονόητο ότι ο κατώτερος ή αντικειμενικός νους του ανθρώπου δεν συνθέτει την αποκάλυψη, αλλά είναι απλώς το δεκτικό δοχείο (το άγιο δισκοπότηρο) στο οποίο χύνεται το θεϊκό μήνυμα».

Η Αποκάλυψη σχετίζεται με τον Θεό Πανίσχυρο, με τον Θεό ως μορφή, με τον Θεό στην ανθρώπινη καρδιά, και με αυτήν την κρυμμένη Ανώτατη Πραγματικότητα που παρακινεί όλη την Ύπαρξη ~ που είναι πάντα συνειδητή για τον Εαυτό της. Η αποκάλυψη είναι μια πρόοδος της διείσδυσης του νου σε άγνωστα επίπεδα αντίληψης. Πρώτα στο μυαλό εννοώντας την λογική , μετά στην καρδιά, και τέλος στο Θεό μέσα μας δηλαδή το Πνεύμα.
Κάτι τέτοιο γίνεται συμπαντικά με την πνευμονική έκλειψη της πανσελήνου στον αστεροειδή Αλτεμπαράν, που σημαίνει ο πεφωτισμένος Βούδας, στις 30 Νοεμβρίου 2020 ανήμερα της γιορτής του Αγίου Αντρέα με ήλιο πάνω στον αστεροειδή Αντάρη που σημαίνει ότι η ψυχή επαναστατεί για να πάρει αυτό που της αξίζει.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑ:

Η πανσέληνος και πνευμονική έκλειψη πραγματοποιείται στην 10 μοίρα των Διδύμων που βρίσκεται ο βασιλικός αστέρας Aldebaran που φέρει την ενέργεια του ΜΙΧΑΗΛ, δηλαδή της Ελεύθερης Βούλησης του Εαυτού.
Ως το αστέρι του φωτισμού, ο Αλντεμπαράν ακτινοβολεί τον Δρόμο χρησιμοποιώντας την ισχύ της μεταμόρφωσης. Στην αναζήτηση φωτισμού, μπορούμε να καλλιεργήσουμε την ικανότητα να χρησιμοποιούμε το μυαλό ως ανακλαστήρα του φωτός της ψυχής. Η αυξημένη κατανόηση της διαδικασίας της αποκάλυψης μπορεί να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε την ποιότητα και τη σημασία του Aldebaran.

Ένας τρόπος με τον οποίο λαμβάνουμε αποκάλυψη είναι μέσω της επαφής με την ψυχή. Όσο πιο συνειδητά επιθυμούμε και απαιτούμε να έχουμε τέτοια επαφή, τόσο πιο κοντά θα λάβουμε την επόμενη απαραίτητη αποκάλυψη. Το πόσο καθαρά αντιλαμβανόμαστε την αποκάλυψη εξαρτάται από την ικανότητα μας να διατηρούμε το μυαλό και να ακούμε τη φωνή μέσα. Μία από τις πιο δύσκολες πτυχές της υπηρεσίας μας είναι να κατανοήσουμε σωστά την αλήθεια, την πληροφορία ή την αποκάλυψη που μας εντυπωσιάζει. Χρειαζόμαστε χρόνο για να απορροφήσουμε την αποκάλυψη και να την ενσωματώσουμε σε μια χρήσιμη παρούσα μορφή δηλαδή να γίνει συνείδηση μέσα μας.

Πώς μπορούμε να ζήσουμε σε ζωντανό παράδειγμα αυτή την θεϊκή κατανόηση που αντιλαμβάνεται καλύτερα τη σημασία του αστέρα Αλντεμπαράν και χρησιμοποιεί την ενέργεια του;
Μια πρόταση είναι να διαλογιστούμε στο τρίγωνο που δημιουργούν οι Πλειάδες (Pleiadian DNA starseed), η Μεγάλη Αρκούδα (Arcturian DNA starseed) και το ηλιακό μας σύστημα.

Σας προτείνω τον εξής διαλογισμό:

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ:

Φανταστείτε το μονοπάτι που ακολουθεί η ενέργεια για να φτάσετε στη Γη μας. Δείτε την ενέργεια της Διαθήκης ως ένα λαμπρό χρυσό φως που προέρχεται από τον αστερισμό της Μεγάλης Αρκούδας. Οραματιστείτε αυτό το φως που ρέει σε ένα από τα επτά αστέρια των Πλειάδων, παρατηρήστε το αστέρι από το οποίο ελκύεστε φυσικά. Νιώσετε ότι η ενέργεια μειώνεται αργά σε κραδασμούς καθώς φτάνει σε αυτό το αστέρι. Παρακολουθήστε το να αφήνει τους Πλειάδες και να μπαίνει στο ηλιακό μας σύστημα. Οραματιστείτε τον Aldebaran, το αστέρι του φωτισμού, εστιάζοντας σαν έναν φακό τη δύναμη του φωτός, τον Fohat, δηλαδή την Ενεργή Νοημοσύνη, στον Βόρειο Πόλο της Γης.

Τότε δείτε ότι αυτή η δύναμη απορροφάται από την Ψυχή της Ανθρωπότητας. Οραματιστείτε ένα χρυσό νήμα φωτός που μπαίνει στην κορυφή του κεφαλιού σας και ανοίξτε για να λάβετε αποκαλύψεις και ιδέες για τον σκοπό σας στο θεϊκό Σχέδιο.

Όταν η ενέργεια της δύναμης αυτής απελευθερώνεται σε έθνη, φυλές και άτομα, παράγει δύο αποτελέσματα: την αύξηση της αυτοθεραπείας, που αναγνωρίζεται ως διάσπαση, ξεχωριστές επιθυμίες, στόχους ή ιδέες ενός έθνους, κράτους, οικογένειας ή ατόμου, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ανάγκη του προσωπικού. Το Εγώ γίνεται Εμείς και δουλεύει για το Όλον.

Απέναντι στον Αλντεμπαράν βρίσκεται ο αστεροειδής Αντάρης στην 9 μοίρα του Τοξότη. Ο Αντάρης, που σηματοδοτεί την καρδιά του Σκορπιού (Πλούτωνας - kundalini), είναι ένα κόκκινο γιγάντιο το λαμπρότερο αστέρι στο Σκορπιό. Το όνομα Antares σημαίνει "Rival of Ares" ή "Rival of Mars",από τον Έλληνα θεό του πολέμου, και το κόκκινο χρώμα του δίνει την εμφάνιση του πλανήτη Άρη. Το κόκκινο είναι το χρώμα της επιθυμίας γι αυτό είναι το πιο κόκκινο αστέρι στους ουρανούς. Συμβολίζει το κόκκινο της επιθυμίας που βασίζεται σε κάθε εκδήλωση της θείας ζωής. Ο Αντάρης φέρει την ενέργεια του Ουριήλ, που σημαίνει την Αρετή του Νου και αυτός που κρατά τα κλειδιά του παραδείσου της Ψυχής μας.

Και οι δυο αστεροειδείς είναι δύο από τους φύλακες των ουρανών και ανήκουν στην συχνότητα των Ελοχίμ. Ο Αντάρης θεωρείται ένας από τους τυχερούς σταθμούς που συνδέονταν πάντα με την υπεροχή και τη δραστηριότητα στην ανθρωπότητα αλλά και ατομικά στον καθένα μας.

ΦΥΣΙΚΟ ΣΩΜΑ:

Στο ανθρώπινο σώμα οι Δίδυμοι κυβερνούν τους βρόγχους και στους δυο πνεύμονες, τους ώμους, τα χέρια και τα δάκτυλά. Σκεφτείτε για μια στιγμή τους πνεύμονες. Στην είσοδο των πνευμόνων υπάρχει η πρώτη σύνδεση και ύστερα διακλαδίζεται σε αναρίθμητους μικρούς κλάδους, τους βρόγχους. Έπειτα τα χέρια είναι δυο κλάδοι που καταλήγουν σε άλλες διακλαδώσεις, τα δάκτυλά.
Το γενέθλιο άλας των Διδύμων είναι το χλωριούχου κάλιο (potassium chloride) και είναι απαραίτητο για τον σχηματισμό του ινώδους. Κάθε ιστός και όργανο του σώματος μας με εξαίρεση τα οστά περιέχει ινώδες. Ολόκληρο το σάρκινο ένδυμα του ανθρώπου στηρίζεται πάνω στο θεμέλιο των ινών. Είναι ένα θαυμάσιο δίκτυο λεπτών ινών, που διακλαδίζονται μεταξύ τους, σχηματίζοντας το πλαίσιο πάνω στο οποίο δομούνται οι ιστοί, και περιλαμβάνει το δέρμα, τους αδένες και τα νεύρα.
Τα συμπτώματα που προέρχονται από την έλλειψη χλωριούχου καλίου είναι καταρροή, συμφόρηση των βρόγχων, διόγκωση των αδένων, παρωτίτιδα, πονόλαιμος, ρευματική διόγκωση των αρθρώσεων, αμυγδαλίτιδα και παιδικές ασθένειες που εμφανίζουν εφιδρώσεις του δέρματος όπως ιλαρά, ανεμοβλογιά, κλπ. Επίσης εμφανίζονται συμπτώματα όπως η λεύκανση της γλώσσας, η αδράνεια του ήπατος και δυσκοιλιότητα. (Ανώτερο αναπνευστικό και 5ο τσάκρα σε σχέση με το Ηλιακό πλέγμα και τα επόμενα δυο κατώτερα τσάκρας).

Ο μήνας των Διδύμων είναι ο Ιούνιος, που σημαίνει ένωση ή άρθρωση κατά την ετυμολογία της λατινική ρίζας της λέξης “jungo”. Τα νεύρα και οι βρόγχος λοιπόν αποτελούν το μέρος του σώματος που διακλαδίζεται πρώτο μετά τον σχηματισμό του εγκεφάλου, της σπονδυλικής στήλης και της παραγκεφαλίδας.
Οι βρόγχοι είναι τα κλαδιά που μεταφέρουν αέρα στα κύτταρα των πνευμόνων τα οποία μπορούμε να τα θεωρήσουμε κλαδιά και φύλλα. Ονομάζεται το «δέντρο της ζωής» στην πνευματικότητα και φιλοσοφία. Χωρίς τους πνεύμονες δεν θα υπήρχε «γάμος της Κανά της Γαλιλαίας», ούτε μετατροπή του ύδατος της ζωής σε κρασί. Γιατί εδώ το οξυγόνο, το πνεύμα ή πράνα ή Χριστική συνείδηση, συνενώνεται με το αίμα για το αρτηριακό σύστημα, παράγοντας μια ένωση αέρα, πυρός και νερού στη γη δηλαδή στο σώμα. Αυτά τα στοιχεία αποτελούν και τα τέσσερα βασικά στοιχεία της Μητέρας Φύσης.
Η λέξη «Κανά» στα εβραϊκά σημαίνει καλάμι και η λέξη Γαλιλαία σημαίνει κύκλος. Ο συνδυασμός τους αναφέρεται στους πνεύμονες και στην λειτουργία ένωσης αέρα και αίματος που είναι το Ύδωρ της Ζωής, που όταν προστίθεται το πνεύμα, τότε γίνεται ο Οίνος της Ζωής.

Οι Δίδυμοι που κυβερνιούνται από τον Ερμή τον Αγγελιοφόρο των Θεών, ελέγχουν τους βρόγχους, το δέντρο της ζωής μας, όπως ανέφερα παραπάνω. Απέναντι του ακριβώς βρίσκεται ο Τοξότης και κατά συνέπεια απέναντι από τον Αλτεμπαράν βρίσκεται ο Άντάρης στην 9η μοίρα του Τοξότη. Ο Τοξότης κυβερνά τους γοφούς, τους μηρούς τα αιμοφόρα αγγεία και τον ανώτερο νου. Ο Κυβερνήτης του είναι ο Δίας και το βιοχημικό άλας είναι το πυριτικό οξείδιο (Silicic oxide).

Το πυρίτιο που είναι χαλαζίας θεωρείται «χειρουργός της φύσης» λόγω των μορίων του που θυμίζουν βέλη όπως άλλωστε είναι και το σύμβολο του τοξότη που είναι ο θεραπευτής Δάσκαλος Χείρωνας που στοχεύει με το τόξο του. Το πυριτικό οξείδιο βοηθά στο να ξεθάψει ότι άχρηστο υπάρχει στα κύτταρα μας να βγει στην επιφάνεια μέσω του πύου και να αποβληθεί απο τον οργανισμό μας.

ΕΠΙΡΡΟΗ:

Η Πανσέληνος αυτή που είναι και πνευμονική έκλειψη μας ωθεί στο να καθαρίσουμε τους πνεύμονες μας από βαριές σκέψεις, στεναχώριες, υπέρ αναλύσεις και ένστικτα επιβίωσης φόβου, θυμού και οργής, και εθισμοί, πχ: το κάπνισμα, το αλκοόλ, έτσι ώστε να επιτρέψουμε στο πνεύμα μας στον ανώτερο νου μας που μας τον πυροδοτεί ο άξονας Αντεμπαράν - Αντάρης να εισχωρήσει μέσα στο δέντρο της ζωής (αναπνευστικό) και να βγάλει να πετάξει όλα τα υπολείμματα που εμπόδιζαν την καλύτερη υγεία και την ισορροπία μας σε όλα τα επίπεδα μας, πνευματικά, νοητικά, συναισθηματικά και σωματικά. Γίνεται αναδόμηση και ενεργοποίηση της 4ης χορδής του DNA μας, που σχετίζεται με την 4η & 5η διάσταση της συνείδησης του Όλου. Είναι ο δρόμος από τον άνθρακα στο πυρίτιο.

Σας αφήνω με το παρακάτω απόσπασμα του George Arthur Gaskell από το βιβλίο του «το Λεξικό της Μυστικής Γλώσσας Όλων των Γραφών και των Μύθων» :

«Ένα σύμβολο της ένατης περιόδου του κύκλου της ζωής στην οποία ο κατώτερος νους τελειοποιείται μέσω της εξέλιξης και επομένως «πεθαίνει». Ο Ανώτερος Εαυτός, καθισμένος πάνω στην διάνοια (άλογο), καταστρέφει με το βέλος του Πνεύματος τις κατώτερες ιδιότητες, επιτρέποντας έτσι στην κατώτερη συνείδηση να ανέλθει στον ανώτερο νου»