ABOUT

Η Πέννυ Αδαμοπούλου, FCMA, είναι Ολιστική Coach & Μέντορας, Ενεργειακή χειρουργός & Αστροϊατρός,  Παραγωγός ενεργειακών παρασκευασμάτων & Δημοσιογράφος.

Είναι η Ιδρύτρια της Συνδημιουργίας, μιας καινοτομίας που συγκεντρώνει την προσωπική της εμπειρία στο ταξίδι της αφύπνισης της συνείδησης της με συνδημιουργό την αέναη πηγή ζωής, το σύμπαν.

Ειναι αστρόσπορος και αφυπνισμένη δίδυμη φλόγα (δόνηση ψυχής) της τριαδικότητας του φωτός και μεταδίδει την μπλέ φλόγα (Blue Ray Starseed Twin Flame).

Μέσα από τις κοινωνικές εμφανίσεις της σε διάφορους κύκλους ιατρών, θεραπευτών, καλλιτεχνών & εκπαιδευτών, έδειξε πως μπορείς να θεραπευτείς ψυχικά, σωματικά και πνευματικά με την δύναμη της θέλησης της ψυχής και την αυτογνωσία.

Η καταλυτική της παρουσία αφυπνίζει το κοινό και εμπνέει στον καθένα να ανακαλύψει τον εαυτό του και να ενωθεί με αυτόν με τα δεσμά του ιερού γάμου.

Ένα σοκαριστικό γεγονός την έφερε αντιμέτωπη με την κατάθλιψη βιώνοντας φτώχεια και ευτέλεια προκαλώντας την να απομονωθεί ψυχικά, σωματικά και πνευματικά για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αντιμέτωπη με την σκιά της οδηγήθηκε στην αφύπνιση της kundalini μέσα της, συνειδητοποιώντας την Ύπαρξη ως πολυδιάστατο ον, όπου και της άλλαξε την ζωή.

Επιτυχημένη Δημοσιογράφος & Παραγωγός Τηλεόρασης και Κινηματογράφου, με πολύχρονη εμπειρία σε ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης & studios των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής (ABC, CBS, PBS, NBC, CNN, Deluxe, DreamWorks), στην Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόρασης (ΕΡΤ) στην Ελλάδα, και σε διεθνείς κινηματογραφικές παραγωγές στην Ευρώπη.

Ως φοιτήτρια του κολλεγίου ΑΚΤΟ (Middlesex University of London) στον τομέα Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού χώρου και Γραφιστικής, εργάστηκε στον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού στην Αθήνα και την Νέα Υόρκη. Ήταν στην βραβευμένη ομάδα των αρχιτεκτόνων / διακοσμητών που διακόσμησαν τον Δήμο της Αθήνας κατά την διάρκεια κατασκευής του Μετρό.

Ανήσυχο πνεύμα συνέχισε το ταξίδι της και επιστρέφει στην γενετειρά της την Νέα Υόρκη, όπου συνέχισε τις σπουδές της, στον τομέα των Διεθνών Σχέσεων & Επικοινωνίας στο πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (NYU), και εργάστηκε ως ακόλουθος τύπου στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) και στο Ίδρυμα Ελληνικού Πολιτισμού στην Νέα Υόρκη.

Έχει προταθεί με βραβείο EMMY για το ντοκυμαντέρ "ΤΣΟΥΝΑΜΙ 2005" καθώς και για άλλες διεθνείς παραγωγές. Ενεργό μέλος πολλών διεθνών οργανώσεων όπως το International Women Media Foundation, Women in Film, American Society for the Prevention of Cruelty to Animals (ASPCA) και της European Broadcasting Company, και εθελόντρια των 2015 Special Olympics World Summer Games Los Angeles. Μέσω αυτών των οργανώσεων έχει προσφέρει στην συγκέντρωση κεφαλαίου για την φοίτηση νεανίδων σε σχολείο θηλέων του Ναϊρόμπι της Αφρικής και στη συγκέντρωση κεφαλάιου για την
Ελληνική Ομάδα των Special Olympics.

Εθελοντικά έχει προσφέρει στην προσπάθεια διάσωσης ζώων καθώς και σε άλλες εθελοντικές προσπάθειες διεθνούς εμβέλειας για την διάσωση του πλανήτη.

Το πάθος της για την αγάπη, την αλήθεια, την φιλοσοφία & την μεταφυσική (κβαντομηχανική) την ώθησαν στην εντατική μελέτη της αυτογνωσίας, αυτοθεραπείας και αφύπνισης της πανάρχαιας γνώσης διαφόρων πολιτισμών όπως των Ατλάντιων, Λεμούριων, των Αρχαίων Ελλήνων, των Σαμάνων & Δρυίδιδων.

Εκπαιδεύτηκε και μυήθηκε από Q’ero Inca Σαμάνους και Αστρολόγους Εσωτερισμού, Pranic Healers και Yogis, στο εξωτερικό, όπου και έφτασε μέσω εντατικού διαλογισμού και αυτοδιδασκαλίας στην Αυτογνωσία & Αυτοθεραπεία.

Προκειμένου να μεταφέρει όλη αυτή τη γνώση σε πρακτική εφαρμογή για να προσφέρει στο κοινό, παρακολούθησε και εξιδεικεύθηκε στην ανατομία, φυσιολογία & παθολογία του ανθρώπινου οργανισμού, στην αστροϊατρική σε συνδυασμό με την αστροβιοχημεία, βοτανοθεραπεία & την κρυσταλλοθεραπεία. Κατέχει πιστοποιήσεις από το Ινστιτούτο Σπούδων Εσωτερισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, από το Διεθνές Εξεταστικό Συμβούλιο Θεραπευτών (ITEC), το Μετεκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Ολιστικών Επαγγελματιών (CPD, ABC Awards) και  του Complimentary Medical Association.

Παρασκευάζει μια σειρά ενεργειακών προϊόντων για καλύτερη υγεία και ζωή.