Αλλεργία

« Οτιδήποτε υπερβολικό είναι αντίθετο στην φύση.» (Ιπποκράτης, 460π.χ. – 370 π.χ.)

Η αλλεργία είναι μια υπερβολική φλεγμονώδης αντίδραση του οργανισμού σε μια ουσία, είτε πρόκειται από τη γύρη, από συγκεκριμένες τροφές, από ζώα ή από ορισμένες χημικές ουσίες.

Οι αλλεργίες όχι μόνο δημιουργούν δυσάρεστα συμπτώματα, αποκαλύπτουν επίσης προβλήματα του ανοσοποιητικού συστήματος. Για να ανακάμψετε από τις αλλεργίες και για να αποτρέψετε την επιστροφή τους, είναι σημαντικό να αντιμετωπίσετε τα αιτία που προκαλούνται σε σχέση με το ανοσοποιητικό σύστημα.

Στην πρακτική μου ως ενεργειακή θεραπεύτρια* , έχω δει αποτελέσματα χρησιμοποιώντας την ολιστική προσέγγιση θεραπείας, που είναι οι θεραπευτικοί πολύτιμοι κρύσταλλοι σε συνδυασμό με τα βότανα.

Τα ενεργειακά ελιξίρια απο κρυστάλλους και βότανα μπορούν να καταστείλουν τα συμπτώματα αλλεργίας φροντίζοντας τα βαθύτερα αίτια της χωρίς να προκαλέσουν παρενέργειες.

Καρνεόλη (Carnelian) σε συνδυασμό με τον Πετασίτη (Petasites): Αναζωογονεί το ανοσοποιητικό σύστημα και βοηθά στην αποτοξίνωση του σώματος. Συγκεκριμένα βοηθά σε κρίσεις άσθματος, σε ημικρανία ή πονοκέφαλο, σε λήθαργο που προκαλεί η εποχιακή αλλεργία συνήθως.

Σμαράγδι (Emerald) σε συνδυασμό με το «Νύχι της Γάτας» (Uncaria): προσφέρει ενεργειακή φροντίδα και βαθειά θεραπεία καθώς αναζωογονεί την καρδιά ειδικά κατά την έξαρση της αλλεργίας, απαλύνοντας τυχόν αναπνευστικά συμπτώματα.

Χαλαζίας χιονιού (Snowflake Quartz) σε συνδυασμό με την γνωστή σε όλους μας Τσουκνίδα (Urtica): Αναζωογονεί, ισορροπεί και ηρεμεί το σώμα, κατά την διάρκεια της αλλεργίας. Προσφέρει δροσιά στο σώμα καθώς απορροφά την θερμότητα της φλεγμονής.

Ο συνδυασμός και των τριών προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση της αλλεργίας.