ΑΣΤΡΟΪΑΤΡΙΚΗ

ΑΣΤΡΟΪΑΤΡΙΚΗ - ΑΣΤΡΟΒΙΟΧΗΜΕΙΑ - ΑΣΤΡΟΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

«Ουκ ελάχιστον μέρος συμβάλλεται αστρονομίη ες ιατρικήν, αλλά πάνυ πλείστον…»

(ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ: Περί Αέρων, Υδάτων, Τόπων)

Η επιρροή των άστρων και των πλανητών πάνω στη θεραπευτική τέχνη έχει καταγραφεί σε πανάρχαια κείμενα ηλικίας άνω των 3,000 χρόνων.

Η μελέτη των ουράνιων σωμάτων αποτελούσε κατά την αρχαιότητα αλλά ακόμα και σήμερα απαραίτητο τμήμα της ιατρικής, καθώς είναι μια θεία επιστήμη που αγκαλιάζει κάθε όψη της ζωής, ανθρώπινης και κοσμικής. Στο σύμπαν υπάρχει θεία τάξη, αρμονία και ομορφιά.

Η αστρολογία αποκαλύπτει αυτή τη θεία τάξη, σε όσους την αναζητήσουν χωρίς προκαταλήψεις. Ο άνθρωπος είναι ένας μικρόκοσμος του μακρόκοσμου, επομένως μελετώντας το σύμπαν φτάνουμε να γνωρίσουμε τον εαυτό μας και το αντίστροφο.

Οι ίδιοι νόμοι που ισχύουν στο σύμπαν, ισχύουν και για τις λειτουργίες του ανθρώπινου σώματος.

Ο συσχετισμός των σημείων του Ζωδιακού με τα διάφορα μέρη του σώματος θεωρείται από καιρό ένας ουσιαστικός παράγοντας για την υγεία. Μεγάλοι γιατροί, βοτανολόγοι και αστρολόγοι των προηγούμενων αιώνων στην ιστορία της ανθρωπότητας, μας άφησαν μια σημαντική παρακαταθήκη για την βελτίωση της υγειάς μας.

Η σχέση των πλανητών ανάμεσα στα δώδεκα βιοχημικά ή κυτταρικά άλατα, στα βότανα, και στα δώδεκα ζώδια, αποτελεί τη βάση για την επίτευξη καλής σωματικής και ψυχικής υγείας με την βοήθεια φυσικών μέσων.

Υπηρεσίες Μεθόδου

ΟΥΡΑΝΟΓΡΑΦΗΜΑ ΨΥΧΗΣ

Οι Μεγάλοι Μύστες και Θεραπευτές ονόμαζαν τον αστρολογικό μας χάρτη, το ουρανογράγημα της ψυχής, οι μοίρες ή το πεπρωμένο.

Το ουρανογράφημα ψυχής ήταν η ψυχοθεραπεία που όλοι γνωρίζουμε σήμερα, με την διαφορά ότι περιγράφει όλες τις πληροφορίες που υπάρχουν στην συνείδηση μας, ενώ η μοντέρνα ψυχοθεραπεία σήμερα εστιάζει μόνο στην προσωπικότητα μας.

Αποτελεί το πλάνο τoυ εαυτού μας (original blueprint), που ως συνείδηση επιλέξαμε να μορφοποιηθούμε στο χώρο-χρόνο για να εξελιχθούμε μέσω των εμπειριών της ζωής που ήρθαμε να βιώσουμε.

Μας ωφελεί να αναγνωρίσουμε τα ταλέντα μας και τις αδυναμίες μας που χρειάζεται να θεραπεύσουμε, προκειμένου να εξελιχθούμε ψυχικά, πνευματικά, νοητικά και σωματικά.

 «Για πληροφορίες σχετικά με κόστος συνεδρίας, συμβουλευτικής επίσκεψης, συμμετοχής σεμιναρίων και προμήθειας προϊόντων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.»

ΑΣΤΡΟ-ΦΑΣΜΑΤΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ

Ο αστροβιοφασματοβιολογικος χάρτης είναι ο ιατρικός χάρτης του εαυτού μας και αποτελεί τον γνώμωνα για την καλυτέρευση της υγείας μας ψυχικά, σωματικά, νοητικά και πνευματικά.

Εστιάζουμε κυρίως στο πονο-σώμα μας ή συναισθηματικό σώμα, το οποίο μας δείχνει τις ανάγκες του οργανισμού μας προκειμένου να υπάρξει θεραπεία.

Η θεραπεία συνοδεύεται με την συνταγή φυσιοπαθητικών σκευασμάτων.

• ΚΥΤΤΑΡΙΚΑ - ΒΙΟΧΗΜΙΚΑ ΑΛΑΤΑ
• ΙΔΙΟΣΥΓΚΡΑΣΙΑΚΑ ΒΑΜΑΤΑ ΒΟΤΑΝΩΝ

 «Για πληροφορίες σχετικά με κόστος συνεδρίας, συμβουλευτικής επίσκεψης, συμμετοχής σεμιναρίων και προμήθειας προϊόντων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.»