ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

«Το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις για ολόκληρο τον κόσμο είναι να αξιοποιήσεις στο έπακρο τον εαυτό σου.» (Γουόλτερ Γουότλς)

Οι περισσότεροι άνθρωποι δημιουργούν τη ζωή τους με ασυνείδητο ή ημι-συνειδητό τρόπο, σε αυτόματο πιλότο.

Αντιδρούν σε γεγονότα αντί να δημιουργούν μια συνειδητή κατεύθυνση, χωρίς να έχουν επίγνωση των πολλών τρόπων με τους οποίους όλα συνδέονται με το σύνολο, και έτσι η ζωή τους ξεφύγει εύκολα από τον έλεγχο.

Ένας ολιστικός - πνευματικός coach είναι ένα άτομο που βρίσκεται στο δρόμο για την δημιουργία μιας ψυχικά μαγικής, ισορροπημένης και ικανοποιητικής ζωής, και συνεργάζεται με άλλους που θέλουν να κάνουν το ίδιο. Παίρνει χαρά στη μοναδικότητα των πελατών, ακούει προσεκτικά για να τους βοηθήσει να εξερευνήσουν τη μεγαλύτερη χαρά και τον ενθουσιασμό τους, και τους παρακινεί να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα. Αυτή είναι η πνευματικότητα στην ανώτερη έκφραση της.

 Ως δημοσιογράφος ερευνούσα πάντα την αλήθεια και εφάρμοζα την μέθοδο της μαιευτικής του Σωκράτη προκειμένου να βγάλω την αλήθεια. Μετά την αφύπνιση μου και την πορεία μου στο μονοπάτι της αυτογνωσίας, κατάλαβα ότι εκπαιδευόμουν απο τον ανώτερο εαυτό μου, προκειμένου να προσφέρω την ολιστική προσέγγιση ζωής στον κόσμο.

Η αλήθεια της ψυχής είναι η θεραπεία της ψυχής και το εφαλτήριο της ζωής που ονειρεύεσαι. Η κάθε συνέδρια διάρκειας 60 λεπτών σε οδηγεί στο μονοπάτι της ψυχής σου όπου μόνος σου μπορείς να θεραπεύσεις και να δημιουργήσεις ότι επιθυμείς.

 «Για πληροφορίες σχετικά με κόστος συνεδρίας, συμβουλευτικής επίσκεψης, συμμετοχής σεμιναρίων και προμήθειας προϊόντων παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.»